Disclaimer

Voor het goede functioneren van deze website is het noodzakelijk dat Javascript geïnstalleerd en geactiveerd is in de browser. Kamphuis mengvoeders doet haar uiterste best om er voor te zorgen dat alle internet browsers ondersteund zijn. Voor een optimale werking van de site adviseert Kamphuis mengvoeders om deze website te bekijken in een moderne browser als Firefox of Chrome. Voor sommige delen van de website is het ook noodzakelijk dat Adobe reader geïnstalleerd is.
Mochten er problemen zijn bij het bekijken van deze website vragen wij om dit te melden bij webmaster@kamphuismengvoeders.nl

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Kamphuis mengvoeders aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele ongewenste gevolgen naar aanleiding van de adviezen die op deze website. Kamphuis mengvoeders is niet aansprakelijk te stellen voor de inhoud van websites waar naar doorverwezen wordt, de links op deze website zijn puur als referentie bedoeld en niet als deel van de website.